90-talskärlekenI detta fredagsklipp bjuder jag på nittiotalet i en strut! Är de ändå inte lite smått fantastiska, dessa Hanson Brothers? Hur som helst var jag upp över öronen förälskad i Zac (trummisen, för de icke-insatta) när det begav sig. Jag lyssnade på skivan (som egentligen var min brors, skall tilläggas) om och om igen, tittade in den lilla bookleten på bilderna på honom och tänkte att en dag skulle det nog ändå bli vi. Detta var en dröm som, ganska förståeligt, förhållandevis snabbt slogs i spillror. Fast om jag ska filosofera som Brunettbella gör kring en annan Zac, Zac Efron närmare bestämt, så är han ju trots allt bara sju år äldre än jag. Detta innebär, enligt Brunettbella, att jag fakstiskt har en chans!
I alla fall, när jag för någon månad sedan tänkte sätta på den ack så nostalgiska skivan märkte att den var spårlöst försnunnen. Jag blev givetvis alldeles bestört. Överväger nu skarpt att införskaffa mig en ny kopia. Det skulle helt klart vara värt!
(Tråkigt dock att You Tube bara hade liveinspelningar av denna fantastiska låt att bjuda på!)

/Josefin

Återkomsten

Älskade vänner!
Nu är jag äntligen tillbaka i det ack så vackra, om än något kyliga Säffle. Jag har haft en alldeles förtäfflig månad och förhoppningsvis dragit på mig lite hudcander och annat trevligt efter allt solande. Med riktig tur kanske jag desstom blivit en smula solbränd. Helsa resan lovar jag hur som helst att berätta inom en snar framtid, nämligen så fort de nationella proven i matte a är avklarade... så till helgen, kära läsare, kan ni vänta er en utförlig beskrivning av familjen Edman/Blomberg/Andersson/Mattssons egendomliga resa!
Nu blir det hemfärd från skolan för mig, Elin och Brunettbella, coh förhoppningsvis får jag höra det skvaller som jag ännu inte fått ta del av (vilket inte kan vara mycket, för just skvallerfronten är något samtliga av mina vänner är ytterst bra på att hålla koll på).
Fridens!
/Josefin

Är det en mango...?

.... Det är en fråga Josefin kanske ställer sig när hon ser alla frukter som växer på träden i landet där hon just nu befinner sig, nämligen Thailand. Bloggen har alltså haft ett litet uppehåll, men var på hugget. Snart kommer de (vi?) in i vardagen igen, vilket inkluserar bloggen.

På återseende!
/ Brunettbella

RSS 2.0