Dessa kommentarer

Kom att tänka på en sak förut och gick och skrattade sådär fult för mig själv:
För ett bra tag sen pratade vi om pokemon och Molle säger plötsligt "Men vem fan heter Ketchup i efternamn då?", och syftar naturligtvis på pöjken i serien. Alla börjar skratta och håller med och det dröjer några sekunder. Sedan säger Bea, lits tyst: "Men jag heter ju Heintz..."
Hahaha, så jävla bra.

/Josefin

Nu blir det åka av, ja!

Som ni kanske förstår överlevde vi alla tre den ohyggligt roliga, om än något traumatiska, stunden i pulkabacken. Vi blev alla tre som barn på nytt: vi sprang upp för backen och åkte ner igen lika kvickt, och hann under nedfärden bränna av ett och annat Sunes Jul-citat. Vi anordnade tävlingar som alla blev ohyggligt jämna, och efter lite tjuvnyp här och där hade vi nog alla vunnit en varsin gång. Den lite halvkniviga terrängen gjorde dock backen ganska svåråkt, eftersom det stod bilar parkerade över högt och lågt. När man kommer upp i den höga fart som vi faktsikt hade blir det, som ni kanske förstår, ganska svårt att bromsa in innan dessa hinder, men eftersom vi är sannerligen erfarna pulkaåkare vållade inte detta några större problem.
Avslutningsvis vill vi dock även påpeka att värstingen Snowracer'n inte riktigt levde upp till våra skyhöga förväntningar. Däremot fick man bra sprätt med både tefatet, dubbelpulkan och stjärtlappen, vilka alltså varmt rekommenderas. Se dock till att inte vara fler än två i pulkan. Friktionskoefficienten blir nämligen då allför hög, och trots backens lutandeplaneffekt kommer man ingen vart.

Över och ut!
/Backens erövrare

Utmaningen!

Som ni alla kanske vet vid det här laget, har vi blivit utmanade av den ack så vänlige Angelica. Utmaningen var alltså att skriva 7 sanningar om oss, men eftersom vi valigtvis är så frikostiga med privat information i den här bloggen blir det lite problematiskt... vi har dock rotat långt in i våra gömmor och har kommit fram till följande:

1. En gång i tiden har vi alla tre haft våra svackor gällande musiksmaken. Några exempel på detta är följande: Brunettbella svängde gärna sina hårlockar till flådiga toner av Nanne Grönvall, Anna Book och La de svinge. Josefin var i ungdomens glansdagar en ganska hård rockbrud och älskade bland annat Simple Plan och Good Charlotte (eller GC för de lite mer pålästa). Elin var även hon lite rockigare och lyssnade balnd annat frekvent på den då svarthåriga Ashlee Simpson, samtidigt som även gullefjunlåten gick på högvarv.
2. Våra tidigare nick på lunar är även de ganska underhållande. Josefins "svenssonbabe" och Elins "Andersgirl_44" syftade på vår dåvarande kärlek Anders Svensson, medan Brunettbellas "zlatangirl" syftade på en annan ganska känd fotbollsspelare som vi inte längre kommer ihåg namnet på.
3. Samtidigt som Josefin och Elin var i full färd med att skriva kärleksbrev (till samma kille) var Brunettbella upptagen med att gifta sig med en viss Jakob. Tilläggas skall även att brudparet var iklädda ENDAST flytvästar.
4. Vi ligger utan tvekan i säffleeliten när det gäller Guitar Hero World Tour. Elin på gitarr, Josefin på trummor och Brunettbella på sång ger nämligen ett magnifikt reultat, särskilt på specialiteterna Living on a Prayer och Blitzkreig Bop.
5. På kvällen av förra säsongens idolfinal samlades vårt tjejgäng av någon anledning för lite firande. När det annonserades att Marie Picasso hade vunnit över Amanda Jenssen blev Brunettbella så upprörd, att hon slängde sig på Fredrikas säng, vilket sent om sider resulterade i en trasig klänning. Tilläggas ska dock även att detta är något hon inte är nämnvärt stolt över idag.
6. På konfirmationslägret mellan åttan och nian hade vi och vår kära Louise lite fuffens för oss. Vi var synnerligen missnöjda med utsmyckningen av vår boning, och bestämde oss därför för att göra något åt detta. Vi smög oss in i de rum där vi tyckte oss skymta aningen finare gardiner, myggnät samt sänggavlar, och bytte ut dessa mot de mindre önskvärda som redan fanns i vårt rum. Även lite synligt godis fick följa med i våra fickor.
7. En sommar för några år sedan spenderade vi varje morgon i Elins boning för att slaviskt följa den ack så spännande och intrigspäckade serien Sunset Beach. Vi roade oss även med att under introt nämna alla karaktärers namn då deras ansikten dök upp i rutan. När detta var gjort, kände vi att vi hade gjort vårt för dagen.

På återseende!
/Elin, Josefin och Brunettbella.


Pulka-fans

 

Nu sitter vi här och njuter av vårt inte så sportiga lov, istället förgyller Lena Philipsson våran tillvaro och ingen gör det så bra som hon. Inom en snar framtid ska vi riskera våra liv och susa ner i hög fart från den oändliga branten nära Josefins hus. Snowracer'n, tefatet, dubbelpulkan och stjärtlapparna ska snart komma till användning. Mer om detta senare ikväll. Har ni turen på er sida och vi tekniken på vår kanske ni får se ett alldeles förträffligt klipp på denna aktivitet.
Här ovan får ni en vision av hur det kommer låta och se ut på kvistvägen om en stund. Att tilläggas ska också att vi har dagen till ära har dragit på oss våra finaste utklädnader, våra allra fagraste. Vi säger bara att Elin Kling skulle vara mycket imponerad, skogskängor och randiga långkalsonger är bara en liten del av hela härligheten! Kanske även fixar en bild på detta spektakel ikväll. Önska oss lycka till, vi hörs ikväll om allt går vägen..

Fridens hästar
/ Elin och Brunettbella

Hittepådag

Som ingen troligtvis har undgått, så är det inget mindre än alla hjärtans dag idag. En dag som jag och några av mina vänner skulle vilja påstå är tidernas utan tvekan mest överskattade dag. Och detta har såklart INGET att göra med att vi inte har någon att fira den med... för tydlighetens skull.Hur som helst har vi därför bestämt oss för att helt enkelt samlas hos Elin och äta hiskeligt mycket godis, spela spel, kanske titta på någon form av ickeromantisk film och allmänt bara hata denna vedervärdiga dag. Och ja, det var väl mest det jag ville få fram. Alla hjärtans dag, alltså... vilket jäva påhitt.

/Josefin

Nu är jag på toppen igen!

Jag, Josefin och Brunettbella begav oss till ishallen förut för att titta på hockeyderbyt mellan Åmål och Säffle. Och herregud vilken tillställning.
När vi kom dit hade de en särskild ingång för de som hade förbeställt biljetter, de hade rustat upp med vakter både inne och ute, de hade skrivit "tips på hejarramsor" i det bladet som man fick och det konstigaste av allt var innan spelarnas entré. Det som hände var att fem "seniorer" utklädda till indianer/cowboys halkade ut på isen (samtidigt som den där vilda västern låten spelades) och ställde sig på en rad. Där stog de medan domarna (som förövrigt var från Grums..så mycket mer) åkte in på isen. När sedan första laget, alltså Åmål (..vid Vänern) åkte in på planen avlossade de utklädda männen knallpulverpistolsskott. Sedan kom säfflelaget in och lampor sattes på och indianerna försvann. Jag roades av detta skådespel men vi förstod det inte alls.

Så om någon som läser var på hockeyn och fattade vad indiangrejen var, snälla förklara för oss!


Imorgon blir det någon slags fotbollscup i Tegnérhallen dit vi ska. Jag ska dit för körven.


Pusssss

/Elin


"Är ni nördar?"

Ja, som ni kanske har märkt är det inte alltid särskilt förnuftigt att lita på vad som sägs i denna blogg. Men, jag lovar att någon gång framöver kommer ni, både i bild och text, få en utförlig beskrivning av min thailandsresa.
Anyhow, som de säger i staterna (varifrån Jeremy kommer....hahahahah)! Idag är det ju trots allt fredag, vilket som ni alla vet betyder fredagsklippet. För att gottgöra våra synder och lögner tänkte jag därför idag bjuda er på en dubbel dos av allas, vårt älskade Hipp Hipp.
 

I det andra klippet ska det särskilt noteras när kärringen säger "förtifeem?", då detta är ett stående interskämt hos mig, Elin och Brunettbella. Så ni vet i fortsättningen!

När jag ändå är igång och skriver kan jag ju även förtälja att morgondagen verkar bli en grandios dag, sett i nöjesperspektiv. För er som inte vet är det nämligen KM i inomhusfotboll under dagen, vilket alltid är lika trivsamt. Vad gäller vilka som kommer vinna detta, ligger mina kulor på de tappra krigarna från näset, för som vi alla vet kan ju allt hända! Senare på kvällen bjuds det dessutom på kalas, eftersom de fantastiskt fina tjejerna Sanna och Andrea fyller 18. Även det ser vi sannerligen fram emot!

Nu får ni ha det bra så länge, kära vänner!
/Josefin

RSS 2.0