Det blir en sommar i Sverige igen.

Vänner,
Om ni tycker att det är för varmt, skänk då en tanke på Josefin som står och trängs på konserter  i Borlänge, nämare bestämt på Peace and Love. Hon har nu spenderat tre nättere i ett tält , och vi anar att hon är skabbigare än vad vi var på konfirmationslägret.
Vad det gäller oss ska vi snart bege oss till Brunettbellas stuga för sol och bad. Beach 09, here we come!  Vi ska ladda inför morgondagen då ytterligare en träning med Säffle United. För er som inte vet vad detta är kan vi meddela att detta är ett nybildat fotbollslag bestående av Säffles elit bland årgångarna 91 och 92. Vi har nu värvat ännu några talanger och hoppas nu att klubben bara ska växa. Med tanke på att hälften av vårt lag är något av nybörjare kan det bara gå mot ljusare tider. Vi satsar på att till hösten möta Sifhällas 96:or. Varmt välkomna på träning med glada tillrop imorgon klockean 20.00.

Ta er inte vatten över huvudet, och kom ihåg; simma lugnt!

/Elin och Brunettbella

Brunettbella tipsar: Ligg inte för länge i solen, och kom ihåg; använd solskyddsfaktor 30! Tänk på din hud.

josefin_och_jenny_girlz_92_91_kramiz@lunarstorm.com

Skåååååål!
Här sitter vi, alla som inte kommer in på Harrys, väl så trevligt! Inget lås på toan, men det gör inget! Vi sitter här på knä och dom värker, och ar det jättetrivsamt, till skillnad från dom som är på harrys. Här finns det Spotify och man kan välja fritt vad man vill lyssna på. vi sitter här och dricker Heiniken precis som i reklamen och beundrar Jennys alla halsband som hon har på sig. Nu kom någon som v ar omogen, men det förstör inte vår fest!
Don't forget you're alive - ett litet tänkvärt citat.
Ska vi älskar så ska vi älska - också ett tänktvärt citat
Passa på om du kan, fånga v arje ögonblick - även detta ett tänkvärt citat.
Ha det bra denna fredagskväll, speciellt alla studenter och alla kanalparkare som trotsar regnet. Stå på er, vi är på er sida!
RUUUUUUUUUUUUS!
/Jenny och Josefin

Ojdaa!


Våra idioter till klasskamrater har gjort en trevlig liten film! Inget mer behöver sägas. Njut av ett YouTubes bästa klipp! Var särskilt observanta vid 1:23.

/Josefin & Elin

RSS 2.0