Söt som sockerstrut!

Idag är det inget mindre än den 29:e april, och då är det faktiskt så att både jag och Elin, med en veckas mellanrum, har hunnit bli hela 17 år. Vi två, 17 år, som vi säger i kretsarna. Det är ju jättekonstigt det här, för det känns som om det var igår vi satt på Illern och målade teckningar föreställande våra bröllop med diverse dagiskamrater och 88:or.
Hur som helst tänkte jag uppmärksamma min älskade väns födelsedag (som for the record var igår) med en liten melodi sjungen av mannen med tidernas kanske märktigaste röst:
Grattis, Elin!
(Och nu hoppas jag för allt i världen att du har såpass mycket vett i dig att utfärdar en liknande grattishälsning till mig, lite i efterskott såhär!)

/Josefin

Ja det tror faaaan det!

Såhär efter lovet var jag och Elin ändå hyfsat nöjda. Vi hade åtminstone öppnat historiaböckerna och kanske på sin höjd funderat lite över historauppsatsen som ska vara inlämnad på fredag. Vi tänkte väl att efter som Kenneth faktsiskt kunde få mer tid på oss, skulle väl övriga klassen filosofera lite som vi. Detta skulle tas tag i efter lovet, helt enkelt.
Men icke!
Det visade sig naturligtvis att en stor del av klassen hade gjort sitt yttersta för att leva upp till sin status som naturvetare och därmed praktiskt taget skrivit klart hela sina uppsatser. 
Det blev med andra ord bara för mig att ta tag i denna förbannade uppsats på stört, och det är alltså det jag för tillfället sitter och gör. Det är dessutom inga höga odds på att Elin gör detsamma.

Katastrof, var ordet. Bifogar därför lämpliga bilder på just detta katastroftema:


Jaja, åter till James Prescott Joule och hans oförskämt intressanta liv!

/Josefin

It's a great day

Äntligen vänner har gåtan som vi undrat så över lösts!
Det var Josefin som införde våran vardagliga fras "its a great day" med den ovanliga betoningen på "great". Hon visste att det kom från någonstans och Brunettbella instämde men de kom aldrig på var. Jag trodde efter en lång tid av ovetande var det var med att Josefin hade kommit på det själv eller drömt om att det var med någonstans, men icke! En sen kväll när jag låg i soffan/sängen och tittade på scrubs såg jag detta, vaknade till direkt och snabbt som attan sände jag Josefin ett sms trots den sena timmen. Hon blev lika euforisk som jag. Här har ni det, njut!/Elin

Fint!

Åhhh så trivsamt det är med SM-guld, tycker jag! Och det är ju sannerligen ännu mer trivsamt när man får uppleva hela spektaklet på plats! Stämningen, säger jag bara! Himmelkt!
Och man blir ju på så oförskämt bra humör, dessutom!

Fantaaaaaastiskt!
/Josefin

Fotnot: Antal utropstecken med positiv anspelning i inlägget: Sju. Antal negativa eller bittra uttryck i inlägget: Noll. Slutsats: Bloggens mest muntra inlägg någonsin, med hästlängder.


Inte kul. INTE kul!

Alltså... det här med färjestadmatchen som pågår för tillfället. Får de stryk med flit, eller? Är det årets aprilskämt?
Jag finner ingen annan förklaring.

/En något förundrad Josefin

RSS 2.0