Bra vibrationer?

Hallå, kära vänner! Jag är precis kommen från tv-soffan där "Så ska det låta" visades på tvskärmen. I ena laget var Kikki Danielsson med, när jag tittade på henne kunde jag inte sluta tänka "hon sitter på sin tvättmaskin och äter falukorv". Är detta hennes hobby?  Har ni inget bättre för er en fredagskväll som denna tycker jag att ni ska ta er en takneställare; är det detta hon egentligen syftar på i sin låt "Bra vibrationer"?

Ha en fortsatt trevlig kväll!
/ Brunettbella

När mormor städar, blir det tomt.

Denna dagen har jag hunnit med diverse saker. Skolan är fortfarande aktuell, så det blev ett besök där mellan 08.00 till 14.05, it's always a pleasure! Efter detta besök skulle jag bege mig mot mormors place, när snälla Caroline sa att hennes mamma (som förövrigt kallar oss Paris Hilton- gänget) kunde köra mig dit. Jag hoppade in i bilen, samtidigt som Caroline och Elin. Även denna dag lyckades Annika bjuda på en kommentar som resulterade i ett skratt. Idag är det ju nämligen den dagen då Maria berättade för Josef att hon var med barn. Annika däremot, hon sa att idag var det en händelserik dag för 2009 år sedan, det var nämligen då som Maria berättade för självaste Jesus att hon var gravid. Där snubblade hon på orden...

Väl framme hos mormor gick vi till Sibylla och åt hamburgare för att få i oss all energi som kan behövas för att tömma en lägenhet, mormor ska nämligen flytta. När vi kom tillbaka till lägenheten bar vi upp saker på vinden och efter det bad hon mig att skruva av alla handtag, vilken jag gjorde, med nöje! Plötsligt ringde telefonen och denna gången var det inte en telefonförsäljare, nej det var en av mormors socialare vänninor, detta såg hon nämligen på hennes telefonsvarare. Innan hon svarade sa hon till mig att jag om några minuter skulle ringa på dörrklockan och komma in i lägenheten och säga
" Hejhej! Här kommer jag och ska hjälpa dig." Hon är för härlig, min mormor.
Klockan halv fem blev jag upplockad av en viss Elin som skulle till Colorama och kolla på tapeter, men för att undvika jobbiga situationer hakade även jag på. Inte som smakråd, utan som spejjare!
Nu sitter jag här och funderar på att gå upp och göra mig en smörgås och kolla på Vänner. Ja, så får det bli!

På återseende!
 
// Brunettbella

Ett par hälsningar till Josefin


Hoppas du har kul på hockeyn, jag har det trevligt framför tvn.


Och en kär hälsning från snyggbruno!

Löfbergslila vs. canal+

Hej vänner

Här sitter jag nu alltså iförd färjestadhalsduken och avundas Josefin som har trotsat både feber och annat för att bege sig till Karlstad för att njuta av ännu en färjestadmatch. Själv får man ta plats i soffan med halsduken kring halsen och titta på canal +. Japp, lite bitter är jag ändå!
Dagen har väl inte direkt innehållt något särskilt, förutom att vi spelade badminton på idrotten, det låter ju helt ok tänker ni, men då vet ni inte heller att jag är oerhört värdelös på just den "sporten". Herregud vad glad jag var när jag lyckades träffa den där grejen..Jag och barran spelade dubbel och jäklar vad jag skrattade, Philip, som vi spelade mot lyckades skjuta upp den så den fastnade i taket och barran offrade sig för laget, milt uttryckt. Några skrapsår senare bestämde jag och barran oss för att spela singel mot varandra istället och vilken kamp det blev! Tillslut vann han med 5-4..Jag fick därför plocka ihop allting, men barran hjälpte till och lurade mig att springa runt i cirklar tills jag knappt kunde stå på benen. SKÖJ som man säger här.
Nu ni blir det fysik och sen hoooockey, kanske hinner ut och springa, får se. Nu vet ni det!

/Elin

Dagens märkliga händelse...

Idag när jag satt och tuggade på min alldeles förträffligt goda lasagne började telefonen plinga. Jag gick för att svara, och i andra änden hör jag en man presentera sig som något namn som inte var alls konstigt (hade det varit det hade jag lagt det på minnet, det lovar jag!), han sa sedan att han ville nämna några viktigheter som hade med Viasat att göra.  Jag tänkte att det var en såndär vanlig telefonförsäljare som är så extremt irriterande, men jag höll min goda humör uppe, och försökte låta så trevlig som möjlig. Han började därefter prata med mig om det "digitala i hemmet", jag hade ingen aning om vad jag skulle svara, men sa vänligt,och en smula frågande "Vi har Canal Digital". Mannen frågade då varför vi hade det och inte Viasat som han tyckte var pricken över i:et, och som nu även hade Kanal5. Jag svarade att jag inte visste, men att det kunde ha något att göra med att jag hade pratat med pappa om att jag ville ha Fox Kids så att jag hängde med i svängarna när Molle pratade om Spindelmannen och Totally Spies (som ni förstår har denna övertalning några år på nacken). Mannen frågade sedan om det var jag som sa vad pappa skulle göra och köpa, jag sa då att jag inte gjorde det, men om han var intresserad att försöka få pappa till att köpa hans Viasat skulle han ringa på fredag eftersom han kommer hem på torsdagkvällar. DET VAR DÅ DET HÄNDE! Mannen började fråga om pappas jobb och fortsatte därefter att gå in på ämnet, så att han kunde berätta att han jobbade inom samma område. Han konstaterade dock att de inte jobbar för samma företag. Man lär sig något nytt varje dag!

Mannen som jag redan från första andetaget såg som en vanlig telefonförsäljare som levde upp till deras image att vara sådär irriterande som bara de kan vara, började småprata med mig! Varför?! Aldrig under mina 17 vårar har jag upplevt detta. Men som de säger; någon gång ska vara den första.

//
En glad, men något chockad Brunettbella

Svensson Svensson, alltså!

Ett fredagsklipp får väl vara på sin plats!

Detta klipp är givetvis ägnat till Brunettbella, som titt som tätt citerar denna fasligt käcka ramsa.

/Josefin

Dagens unferhållning

Något av det roligaste någonsin, var när jag  för första gången såg reklamen för Sarah Dawn Finers nya skiva. Vet ni vad den heter?
"A Finer Dawn"!
Förstår ni hur Sarah Dawn Finer och hennes manager och alla andra runt omkring henne har gått och funderat på detta skivnamn, och hur nöjda de ska ha varit när de kom på det? Herregud, vilken fantastisk ofrivillig komik.

Over
/Josefin


Idioti, ta mig fan!

Ja, då har alltså "Vad är meningen med livet?" fått konkurrens om förstaplatsen i kategorin "Frågor som är omöjliga att besvara".  Frågan lyder:
"Vad är meningen kursen Datorkunskap A?"
I snart två terminer har jag sökt efter svaret, tro mig. Nu sitter jag här dagen innan prov om datasäkerhet, persondatorn och interjävlanet, och funderar mer febrilt än någonsin. Men vet ni vad? Svaret FINNS INTE! Detta är något jag nu, som naturvetare inne på min andra termin, har insett. Det är som en andragradsekvation utan lösning, helt enkelt. Ett negativt tal under rottecknet.

Lagom muntra hälsningar
Josefin


"Det är ju det som behövs för en lyckad utekväll!"

Gårkvällen spenderades med att fira Emlia till tusen, vilket var förträffligt trevligt. Kvällen bestod bland annat av pratande, skrattande, lekande och rekordsättande, men allt kan sammanfattas med ett citat av den ofattbart underhållande och underbara Jenny:

"Öl, chips och snus - det är ju som tro, hopp och kärlek!"

Fridens!
/Josefin

Fredagens klipp

...denna vecka serverat på en torsdag!
 
Kommentarer på detta, pojkar och flickor?

Cheers!
/Josefin

Jag är din brandman.

Just precis denna sekund är det vår brandman som underhåller oss med hans ljuva toner. Kvällen har vi tillbringat tillsammans med mat (såklart!), Melodifestivalen och andra läckerheter i form av snask.

Förövrigt tycker vi att Brolle Jr är överskattad.

Over and out.
/ Trion


Kolla brudar vad jag har fixat!

Fredagsklippet
Tänkte bara dela med mig av denna absolut fantastiska video, min favorit. Jag skrattar lika mycket varje gång. Lägg märke till hur ivrig katrin är när hon är påväg till bordet, att hon går till fel sida av det och att hennes näsa är väldigt röd.
Nu: Höj ljudet, sätt er tillrätta och njut och kolla om igen!tarte framboise kan jag, med mina vacklande franskakunskaper upplysa er om att det betyder jordgubbstårta förresten.

hejhej

/Elin

Vardagens irritationsmoment

Det finns absolut inget som jag irriterar mig så mycket på som när folk skriver "Ni" eller "Du" eller "Din" och så vidare med stor första bokstav. Förtydligande exempel, tagna direkt från instruktionerna om hur man laddar hem musik från Blondinbellas hemsida (hon vet allt hur man gör sina läsare klyftiga, den där Bella):
 "Varken Dimest eller Blondinbella.se har tillgång till Din kortinfo", "...så att vi kan maila ett kvitto och nedladdningslänkarna till Dig"  och "Du betalar själv trafikavgiften för nedladdning till Din mobil".
Jag ser ingen som helst vettig mening i detta! Vad är det man vill få fram? Att man vill verka artig, fast man egentligen inte är det? Att man ser dessa ord som egennamn? Att man bara är fullkomligt inkompetent språkmässigt? Detta är för mig en gåta.

Så har jag fått avreagera mig för dagen, då!
Pussss
/Josefin


RSS 2.0