Nu börjar helvetet

Hej,
Nu har alltså skolan börjat och framför oss har vi ytterligare ett djävulskt läsår. Det känns ju sådär. Till saken hör alltså att vi båda har valt den värsta tänkbara linjen; natur. Jävligt mycket plugg, jävligt mycket prov, jävligt mycket labbrapporter och med andra ord jävligt lite fritid.
Men om vi nu för en gångs skull ska vara lite positiva i denhär bloggen kan vi glädjas åt att vi verkar ha fått skolans i särklass bästa handledare, Tord och Per-Anders, vilka killar! En alldeles ypperlig blandning mellan en strukturerad matematiker och en lite smått snurrig bildlärare. Per-Anders hade många angenäma anekdoter rörande sig själv att förtälja medans Tord gärna bara ville stövla vidare.
Klassen är det lite si och så med. En blandning även där. Här finns långa och korta, herrar och damer, brutna och hela ben och mer eller mindre glada människor. Klassen domineras av stadsbor men även Säffles landsbygd finns representerad, vilket visade sig klart och tydligt på Per-Anders karta.
Dagen visade sig tillslut att vara ganska skaplig, då vi fick bege oss hemåt redan vid halv 11. Morgondagen kommer däremot bli snäppet värre. Vi har blivit informerade om att ta på oss oömma kläder samt ta med ombyte. Vi frukar att diverse blöta aktiviteter väntar. Fy jävla helvete.

Hur som helst kommer vi hålla er så smått uppdaterade om våra skoldagar.
Nu ska vi återgå till våra bokstavskex och saft för att vänta in Wissmans sprintfinal. Våra förväntningar är skyhöga så om det mot förmodan inte går vägen kommer det troligen dröja innan nästa uppdatering. Så ni vet.

/Elin och Josefin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0