Utmaningen!

Som ni alla kanske vet vid det här laget, har vi blivit utmanade av den ack så vänlige Angelica. Utmaningen var alltså att skriva 7 sanningar om oss, men eftersom vi valigtvis är så frikostiga med privat information i den här bloggen blir det lite problematiskt... vi har dock rotat långt in i våra gömmor och har kommit fram till följande:

1. En gång i tiden har vi alla tre haft våra svackor gällande musiksmaken. Några exempel på detta är följande: Brunettbella svängde gärna sina hårlockar till flådiga toner av Nanne Grönvall, Anna Book och La de svinge. Josefin var i ungdomens glansdagar en ganska hård rockbrud och älskade bland annat Simple Plan och Good Charlotte (eller GC för de lite mer pålästa). Elin var även hon lite rockigare och lyssnade balnd annat frekvent på den då svarthåriga Ashlee Simpson, samtidigt som även gullefjunlåten gick på högvarv.
2. Våra tidigare nick på lunar är även de ganska underhållande. Josefins "svenssonbabe" och Elins "Andersgirl_44" syftade på vår dåvarande kärlek Anders Svensson, medan Brunettbellas "zlatangirl" syftade på en annan ganska känd fotbollsspelare som vi inte längre kommer ihåg namnet på.
3. Samtidigt som Josefin och Elin var i full färd med att skriva kärleksbrev (till samma kille) var Brunettbella upptagen med att gifta sig med en viss Jakob. Tilläggas skall även att brudparet var iklädda ENDAST flytvästar.
4. Vi ligger utan tvekan i säffleeliten när det gäller Guitar Hero World Tour. Elin på gitarr, Josefin på trummor och Brunettbella på sång ger nämligen ett magnifikt reultat, särskilt på specialiteterna Living on a Prayer och Blitzkreig Bop.
5. På kvällen av förra säsongens idolfinal samlades vårt tjejgäng av någon anledning för lite firande. När det annonserades att Marie Picasso hade vunnit över Amanda Jenssen blev Brunettbella så upprörd, att hon slängde sig på Fredrikas säng, vilket sent om sider resulterade i en trasig klänning. Tilläggas ska dock även att detta är något hon inte är nämnvärt stolt över idag.
6. På konfirmationslägret mellan åttan och nian hade vi och vår kära Louise lite fuffens för oss. Vi var synnerligen missnöjda med utsmyckningen av vår boning, och bestämde oss därför för att göra något åt detta. Vi smög oss in i de rum där vi tyckte oss skymta aningen finare gardiner, myggnät samt sänggavlar, och bytte ut dessa mot de mindre önskvärda som redan fanns i vårt rum. Även lite synligt godis fick följa med i våra fickor.
7. En sommar för några år sedan spenderade vi varje morgon i Elins boning för att slaviskt följa den ack så spännande och intrigspäckade serien Sunset Beach. Vi roade oss även med att under introt nämna alla karaktärers namn då deras ansikten dök upp i rutan. När detta var gjort, kände vi att vi hade gjort vårt för dagen.

På återseende!
/Elin, Josefin och Brunettbella.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0