Fredagslycka och annat intressant

Den utlovade martensuppdateringen blev det ju inte mycket med. Men, här ska icke klagas, för eftersom detta är vår alldeles egen blogg kan vi ju göra precis som vi vill!
Den här veckan har varit fullkomligt helvetiskt. Som vanligt har matte- och fysikböckerna haft en given plats i skolväskan (tilläggas ska att dessa är TUNGA böcker). Därtill hade vi dessutom historieboken denna vecka, då fredagen bjöd på ett spektakulärt prov om ankiens Rom, antikens Gerkland och Sveriges järnålder. Eftersom dessa områden tillsammans innehåller sisådär 500 krig, en jäkla massa syrelsesätt, flertalet kejsare, konsuler, generaler, edlier och gud vet allt, ett obegripligt stort antal årtal och annat smått och gott, kan ni ju förhoppningsvis föreställa er hur vedervärdigt omfattande detta prov var. Större delen av veckan har med andra ord bestått av historiapluggande, men det verkade som att det hjälpte föga, då de flesta utstötte orden "jävla skrot" när vi kommit ut från historiasalen.
Hur som helst blev fredagslyckan nu minst dubbel när vi så sakteliga gled ut från skolan med muntra steg. Senare på dagen tog jag och Brunettbella oss en sväng till badhuset (!) för att där simma 1,5 imponerande kilometrar. Därefter tyckte vi att det var passande att väga upp nyttigheterna med en godispåse, som vi glatt mufflade i oss till några härliga Vänner-avsnitt. Trevligt, tycker vi.
Morgondagen bjuder på en avslutning med Kila på, hör och häpna, bowlinghallen. För er som önskar underhållning föreslår jag därför att ni tar er dit runt 6-snåret, eftersom det är ganska troligt att jag ska spela tillsammans med Brunettbella, Martina och Sanna. Kan bli en upplevelse utöver det vanliga! Förretsen ska vi givetvis försöka spana in vad Säffles uteliv har att erbjuda efteråt också. Det blir nog bra.
Nej, nu blir det till att gå och lägga sig, hörrni. Vi hörs.
/Josefin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0